Thursday, January 27, 2011

sunrise



ari ahad ni pusing satu pantai timur baru balik kelantan yaaawwww.
mood cuti dah berleluasa. assignment pun berkuasa.
nak mengeluh dah tugasan pelajar kan.
senyumkan aja.

tak sabar nak ke bukit tinggi bersama sama ahli memanah negaraa!!!
*ayat nak gempak*


sunrise. :D

Wednesday, January 26, 2011

Happy Birthday Cikgu



(maaf curik gambar kat fb awak qina)

cun kan cikgu saya? winkwink.
nama diberi Syquina Begum.
birthday dia sama dengan efi kudin. hakhak.
nanti leh la planning sambut sama sama tau.
hehe

cikgu, terima kasih banyak-banyak tau ajar saya DE.
teharu tau tak.
dah la saya ni cam slow skit.
tapi cikgu tetap sabar melayan kerenah saya.
thank you!

alhamdulillah. markah test 1 DE okey.
semua berkat dan tunjuk ajar awak.
saya harap awak tak pernah nak berhenti ajar saya tau. hehe

yang paling penting cikgu saya ni jugak pandai buat cheese cake.
serius sedap gilaaaa!
tak caya korang suruh la dia buat.
tapi mesti dia tanak buat kat korang nye.
dia buat kat student dia je. :D

Qina, saya doakan awak maju jaya untuk selamanya.
semoga awak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. amin.

i love you lah Syquina Begum.
thank you so much for everything.
May Allah Bless you always.amin.

tulisan cikgu!!
heeeee.

insyaAllah saya takkan lupa cikgu!

(sweetkan orang kampung nyanyi ramai-ramai tepat pukul 12a.m 26th January 2011)
heee

Happy Birthday Si Diana F+


birthday boy.
nama pemilik diana F+ ni ialah Efi Fathy (*sebut fathy mcm mr yip tau*)
26th January birthday dia. so sila add dia kat fb wish. tu pun kalau dia approve. haha.

efi kudin. selamat hari tuaa naaa.haha.
ni kembar noh hujan.
tapi dia efi banjir. haha.

hey budak efi, thanks tau selalu lepak2 ngan orang2 kampung.
layan-layan kerenah aku dan orang2 kampung.
hehe.

jadi dihari tua ni aku doakan kau semakin matang.
maju jaya dalam kehidupan.
(belikan aku ipad satu) haha.

yang paling penting kau geng aku CANON!!
yeahhyeaah!

semoga berbahagia selalu bersama yang tercinta yeah!
winkwink.

Tuesday, January 25, 2011

Happy Birthday Super Model



memperkenalkan Yuhanis Shazlini.
pada 22nd January dia dilahirkan.
hehe.
ni housemates aku dari sem 3 hingga sekarang.
time baru-baru housemate.
dua-dua pendiam. hakhak.
pastu lama-lama tu da kenal semua.
aku suka kacau dia.
nanti dia jerit.
hamimmmmmmmmmmmmmm.
ambik kau! haha.

budak ni kan.
seorang yang penyayang.
cepat tersentuh (bila baca novel sedih2 ada la yang lap air mata)
suka cerita korea.
kalau ada cerita-cerita korea kasik dia.
konfem beberapa hari je dia habeskan. haha

setakat kenal dia sekali je pernah tgk dia emo.
haahaa.
selebihnya dia cool je.

yang paling penting dia super model terhebat.
dia suka merendah diri yang rendah. (jkjkjk)
tak reti nak jadi model la.
tak reti pose la.
bagi aku dia tetap supermodel.

jadi saya doakan anda maju jaya.
semoga berjodoh dengan savvy. wootwoot.
haha.
i love you lah Yuhanis Shazlini.
(1st time kan confess i love you, is it sounds gay enough? )


Sunday, January 16, 2011

the three musketers




kawan sampai ajal tiba.
sayang sep mu sangat weh.
:D

p/s: tok dam nak describe pjg2.
sebab ado ore buat onar ngan aku.
dio xkenal lg aku kali. haha


Saturday, January 15, 2011

MULUT

kerana mulut badan binasa.
kerana mulut gaduh sini sana.
kerana mulut rosakkan rumah tangga.
kerana mulut persahabatan terbengkalai.
kerana mulut perasaan orang guna.
kerana mulut tamparan dimuka bermakna.
kerana mulut hilang segala cinta.
kerana mulut rosak segalanya.

semua kerana mulut.

peringatan untuk kau hamim. kau.
ingat.
fikir.
aku ada perangai yang boleh buat orang benci selamanya.
dan aku boleh guna.
dan kau boleh buat.
nice.




Wednesday, January 12, 2011

handsome lah

ku godek godek sirap bandung.
tetibeee.





meet the gagah perkasa!!
di rumah aku. dialah ketua!!

nama : Melikit the Great
umur : *surat beranak dia hilang*
pekerjaan : cari awekz hot dan makan ayam.
lain-lain : ada hiduan yang hebat.


kalau da rindu nak balik.
hari2 nak bukak folder2 time kat rumah.
rinduuuuu.
nak lepak ngan nenek sambil merepek2.
nak dengar ceramah dari mama.
nak jalan-jalan ngan ayah.
nak main bola ngan sepupu sepupu.
nak melawat kbmall.
i miss everything badly!

Sunday, January 9, 2011

Supermanku.

semakin hari semakin tua.
tapi dimata aku.
superman aku tetap muda.
gagah berkasa.
bagai badang kalahkan naga.

supermanku,
garang bagaikan singa.
harimau boleh dikalahkan.
tapi kasihnya.
sayangnya untuk kami.
tiada tandingannya.
tak terbalas oleh harta berjuta-juta.

supermanku,
aku tak pernah bersuara rindu.
tapi aku sangat rindu akan mu superman.
aku rindu dengan pelukan mu.
gurauan mu. masakan mu terutamanya.
aku rindu.
rindu untuk dimarah.
rindu untuk dipujuk.
rindu supermanku.

supermanku.
genap hari ini
tanggal 9 Januari 2011
umurmu meningkat lagi.
Alhamdulillah,
Supermanku masih lagi berkuasa.

supermanku.
Aku sayang kan mu sangat.
Aku sentiasa mendoakan kesejahteraanmu.
mendoakan mu.
sampai kapan pun.
sampai bila bila.
hanya mu supermanku.



Supermanku bersama teman wanita kesayangannya.


kami bersama Superman tercinta.
Happy Birthday Ayah.

dah hampir 2 bulan tak ketemu ayah.
orang rindu ayah sesangat.
tadi pagi call ayah.
aku tanya ayah nak hadiah apa.
jawabnya.
ayah nak kejayaan anak-anak ayah.
:')
i LOVE YOU AYAH!

Saturday, January 8, 2011

kangan bangat

dah hampir seminggu tak contact kan.
cepat-cepat la cari phone baru pakcik!
hahaha.

I Miss You.


Sunday, January 2, 2011

Happy Birthday


birthday girl.
nama dia Lisma Amir.
tanggal 02.01.2011 umur dia da meningkat.
papepun, umur hanya no.
takda hal la.

kembar si Laura *cte indon tu* hehe
dah berpunya yaww.
sem ni dia housemate gua.
dia sangat pembersih.pengemas.
pengemar air Blue mineral + Spritzer hijau.

paling best dia adalah pendengar yang sangat best.
pape cerita, aku suka cerita kat dia.
pastu aku suka gila kacau dia. haha
dan dia mmg sweet ngan aku.
pernah aku cakap rasa nak makan macam coklat kan.
esok tu dia bagi. teharu. nak nanges golek2. ;')
chilies pleasee. tak pun tgi. takpun fullhouse.
ahaahaa.

anyway, aku nak buat ucapan khas sikit
good luck tau.
jaga nawi leklok.haha.
aku sayang kau.
*sweet kan*
wekk :P

Happy New Year


photographer : Efi Fathy

i like this photo so much!
:)

Tumpahnya Darahku, do listen to this poem. i love it a lot! :D